Villa W / CMA

first_imgArchitects: CMA Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/217568/villa-w-cma Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/217568/villa-w-cma Clipboard CopyHouses•Taunusstein, Germany CopyAbout this officeCMAOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesTaunussteinHousesGermanyPublished on March 20, 2012Cite: “Villa W / CMA” 20 Mar 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodWood Siding in KSR Villa BodrumGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardBedsFlorenseBed – UpholsteredSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Qd-ClassMetal PanelsTrimoMetal Panel Finishes – ArtMeSkylightsLAMILUXRooflight F100 CircularWire MeshGKD Metal FabricsMetal Fabric in TransportationSystems / Prefabricated PanelsInvestwoodCement-Bonded Particle Board – Viroc NatureMetal PanelsRHEINZINKSeam Systems – Flatlock TilesSofasMenuDining Bench – EaveTablesArtisanCoffee Table – BloopMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Villa W / CMA是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Villa W / CMASave this projectSaveVilla W / CMA Projects Save this picture!Courtesy of CMA+ 19 Share Villa W / CMA Area:  445 m²Text description provided by the architects. Site Save this picture!Courtesy of CMASet on a southwestern slope, the view over the hilly landscape of Taunus inspired the shape of this structure. Save this picture!RenderDesign Save this picture!Courtesy of CMAThe building’s geometry mediates between the neighboring structures. A white, L-shaped volume – containing the bedrooms on the upper floor – hovers over the U-shaped living area on the ground floor. The basement is extensively inscribed into the slope and contains the guest- and the Wellness/SPA-area. Save this picture!Courtesy of CMAEnergy scheme Save this picture!Courtesy of CMAThe lack of a gas supply line was the initial point for developing the structure’s energy scheme. The latter implied the usage of geothermal energy being the most ecologically worthwhile and forward-looking solution.Save this picture!Courtesy of CMAProject gallerySee allShow less”American City: St. Louis Architecture: Three Centuries of Classic Design” ExhibitionArticlesMuseum Nasional Indonesia / AbodayArticles Share “COPY” “COPY” Germany Houses ArchDailylast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *